avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate tudorcatalinaroxana

Activitate tudorcatalinaroxana

buna ziua sunt din buzau am un baietel in virsta de 10 ani si 5 luni diagnosticat cu ADHD deficit de atentie si hiperactivitate din anul 2009 el trebuie insotit permanent pentru ca nu se poate descurca singur trebuie dus la scoala si adus in fiecare zi sau oriunde este nevoie el este dependent de mine ca sa zic asa pentru ca nu se poate descurca singur (inrt-o zi anul trecut s-a intors de la poarta scolii pentruca isi uitase sapca a alergat la sala de sport a picat si si-a spart capul) va rog sa imi spuneti si mie daca poate beneficia de drept de insotiror daca da unde ma pot adresa si de ce documente am nevoie precizez ca este in tratament permanent multumesc
mai an inca un baietel de 2 ani si 6 luni cara ar avea aparent aceleasi prbleme dar e prea mic inca i s-a facut o electroencefalograma si s-a descoperit un usor retard pentru ca nu vorbeste este si el sub tratament multumesc

Răspuns la discuția Concediul prenatal
nu am avut carte de muncain acele 3 luni
eu fac un an de la angajare pe 27 09 2011 si nasc pe 20 07 2011 ce pot face in acessta situatie ? Multumesc.
nu an fost angajata cu forme legale nu am avut carte de munca
eu fac 12 luni consecutive de la angajare pe data de 27 09 2011 si nasc pe 20 07 2011 in aceasta situatie nu stiu daca ma incadrez ?
12 luni trebuie sa le am la data nasterii copilului sau la data terminarii celor 126 zile de concediu de sarcina si lauzie
sunt insarcinata in 8 luni am sa nasc pe 15 07 2011 si am cotract pe per determinata care expira pe 27 06 2011 CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE VA MULTUMESC...
am avut concediu de risc maternal 110zile el este de 120 dupa ce termin concediul de sarcina si lauzie de 126 de zile pot sa-mi iau diferenta de 10 zile ramase inainte de a intra in concediu de crestere copil de 2 ani MULTUMESC.
ce acte trebuie sa depun pt acordarea concadiului de ingrijire copil pana la 2 ani ?unde se depun aceste acte ? in ce termem de timp trebuie bepuse ? daca depasesc data limita pierd concediul? MULTUMESC.