avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate cezar jurci

Activitate cezar jurci

Daca un viceprimar in functie este gasit de ANI de conflict de interese de natura penala, trebuie sa fie suspendat din functie?
Daca un consilier local in functie este gasit incompatibil trebuie sa-si dea demisia din functia de consilier local ? sau cum este procedura?

A.N.I a comunicat incompatibilitatea asupra unui consilier local. Dar el va face recurs. De aia intreb isi pierde automat calitatea sau dupa ce vine sentinta?
Daca un consilier local in functie este gasit incompatibil trebuie sa-si dea demisia din functia de consilier local sau nu?
Răspuns la discuția administrator
Firma la care am vandut presa face rambursare de tva iar pe mine ma ia cei de la finante sa-mi spuna de ce am vandut presa fara Aga?
Răspuns la discuția administrator
vand o presa pe care stiu ca nu mai functioneaza la o firma, trebuie sa fac Aga cand eu sant administrator, eu am infiintat firma, eu am adus firma la nivel mare, am cate 8 parti sociale iar ceilalti au 6 parti si alti doi 3 parti.
Răspuns la discuția administrator
cu exceptia ipotecarea imobilelor proprietatea societatii, trecerea pe pierderi a unei creante, cumpararea, vanzarea sau schimbul bunurilor mobiliare si imobiliare ale societatii
Discuție administrator
Va rog sa-mi spuneti in cazul unui srl cu 3 asociati iar eu fiind administrator cu drepturi depline firma fiind infintata de mine nu pot sa vand un bun mobil fara AGA?
Discuție indice inflatie
Imi poate spune cineva care este indicele de inflatie din noiembrie 2008 pana in aprilie 2011?
Răspuns la discuția schimbare declaratie
au fost speriati martorii din cauza accidentului mai ales ca majoritatea au consumat bauturi alcoolice, iar acuma au spus ca nu era dansul la volan ci un altul