avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator

Va rog sa-mi spuneti in cazul unui srl cu 3 asociati iar eu fiind administrator cu drepturi depline firma fiind infintata de mine nu pot sa vand un bun mobil fara AGA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 25 Februarie 2012
In actul constitutiv se prevede in sarcina administratorului asa ceva ?
cu exceptia ipotecarea imobilelor proprietatea societatii, trecerea pe pierderi a unei creante, cumpararea, vanzarea sau schimbul bunurilor mobiliare si imobiliare ale societatii
In acest caz , vanzarea nu se poate face decat dupa ce AGA hotaraste asa ceva...
vand o presa pe care stiu ca nu mai functioneaza la o firma, trebuie sa fac Aga cand eu sant administrator, eu am infiintat firma, eu am adus firma la nivel mare, am cate 8 parti sociale iar ceilalti au 6 parti si alti doi 3 parti.
Firma la care am vandut presa face rambursare de tva iar pe mine ma ia cei de la finante sa-mi spuna de ce am vandut presa fara Aga?

Alte discuții în legătură

Se poate vinde masina firmei fara acordul asociatului? m_m m_m Buna ziua, Sunt asociat cu o persoana intr-un SRL, fiecare detinand 50%. Cealalta persoana este si administrator. Acesta a vandut masina firmei fara ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl dariusv. dariusv. Buna ziua - in momentul de fata vreau sa-mi vand afacerea impreuna cu SRL-ul. Am gasit si clientul interesat, dupa care am vb cu contabilul meu si cu un ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga in situatia cintractelr de vanzare Mari Baleti Mari Baleti Buna ziua, Un SRL doreste sa cumpere un imobil de la o Societetate Cooperativa, care are o hotarare AGA incheiata la data de 30.03.2017, in care se hotaraste ... (vezi toată discuția)