avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate antoaneta31

Activitate antoaneta31

Sotul meu a semnat un contract de asociere in participatiune cu o persoana fizica ptr 10 ani,obligatiile,profitul si pierderile din contract ii mentiona pe amandoi.Sotul meu a venit cu societatea comerciala,constructia cladirii,marfa tot ptr un magazin si un bar,iar cealalta parte doar cu terenul.Dupa doi ani persoana <doar cu terenul>ne-a dat in jedecata ca nu si-a primit profitul in fiecare an.Societatea nu avea profit.Dupa un an am inchis societatea comerciala si persoana cu teren a intrat in cladire si a inchiriat spatiul fiind in litigiu cu noi.Toate autorizatiile sun pe numele pers.cu terenul:(.La judecatorie am cerut rezilerea contractului si sa plateasca suma cat a costat constructia cladirii.Rezilierea si anularea contractului am obtinut-o dar restul nu.Nu de curand judecatorul ne-a respins cerea noastra de a ni se da banii pe cladire si cred ca urmeaza sa mergem la tribunal cu decizia loata.Va rugam din sufelt sa ne spune-ti ce se intampla si ce sa facem mai departe?Va multumim!