Buna ziua,sunt disperata am nevoie de ajutor, sunt angajata la un lant de farmacii si azi cand ajung la munca diriginta impreuna cu seja de zona imi spun ca a venit o persoana (client) care ma acuza ca am dat un medicament fara sa ii inmanez si bonu ,(asa ceva nu s`a intamplat niciodata sunt constienta ce sa intampla daca nu fac si nu merita sa risc ) si in continuare nu imi spune cine este nu ma pune fata in fata si cica este plecat din oras , clar lor le convine , si risc sa ma concedieze ,eu le`am cerut sa ma puna fata in fata dar refuza chiar sunt de acord sa mergem si la dectectorul de minciuni nu ma asculta nimeni diriginta imi spune ca nu mai vrea sa mai lucreze cu mine si asa am intrat pana in gat in ...Pai daca vine un bagabond si ii spune ca uite mi`a dat medicament fara sa imi de`a bon ei il cred si gata sunt concediata?
Ce pot sa fac in continuare sunt dispusa sa merg si la tribunal pentru ca nu este corect ce mi se intampla ,pe cine sa da`u in jedacata si ce drepturi am in continuare, va rog sa ma ajutati sunt disperata.