avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate cosminvld

Activitate cosminvld

Intre timp discutand cu cineva care a patit ceva asemanator, am verificat mai atent articolul precizat in p.v.
Citez : "A condus auto BxxxULE fara a avea asupra sa permisul de conducere"
Fapta savarsita este prevazuta de art : 101/1/8 din OUG 195/2002 si sanctionata de art 101/1 din OUG 195/2002.
Am cautat in OUG si din ce am vazut politistul mi-a dat amenda ptr ca aveam permisul expirat, ceea ce evident nu este cazul.
Sunt total confuz, deja sunt prea multe greseli in p.v.
Ok. Dar m-am interesat mai precis am oprit langa un echipaj de politie si i-am rugat sa verifice daca exista nr de inmatriculare scris de politist in p.v. si surpriza NU exista. Eu pot folosi asta in instanta, ptr ca practic p.v. se considera nul din moment ce in el scrie ca eu am condus o masina care nici macar nu este inmatriculata nu?
matahachiro a scris:

plansele foto sunt bune .

Nu inteleg ce vreti sa spuneti cand va referiti la plansele foto. Nu am fost filmat sau pozat.
Buna ziua. In data de 13.06.2011 am fost oprit in localitatea Afumati, jud. Ilfov de catre un politist, si neavand permisul de conducere asupra mea, am fost amendat cu 400 ron!! Problema este ca in p.v. politistul a complecat gresit numarul auto gresind 2 litere chiar, in loc de BxxxVLD completand BxxxULE. Martori au fost 2 persoane in masina, dar nu am observat greseala pe moment si deja semnasem ca nu am mentiuni. Ce ma sfatuiti sa fac? Din cate m-am interesat, numarul de inmatriculare trecut de catre politist in p.v. nici nu exista.