Buna ziua. In data de 13.06.2011 am fost oprit in localitatea Afumati, jud. Ilfov de catre un politist, si neavand permisul de conducere asupra mea, am fost amendat cu 400 ron!! Problema este ca in p.v. politistul a complecat gresit numarul auto gresind 2 litere chiar, in loc de BxxxVLD completand BxxxULE. Martori au fost 2 persoane in masina, dar nu am observat greseala pe moment si deja semnasem ca nu am mentiuni. Ce ma sfatuiti sa fac? Din cate m-am interesat, numarul de inmatriculare trecut de catre politist in p.v. nici nu exista.
poti face contestatie insa in masura in care datele tale sunt corecte, plansele foto sunt bune si nu exista obiectiuni pe pv ai slabe sanse de a obtine anularea pv in instanta.
greseala mea, am avut in minte ideea ca ati fost sanctionat ptr radar :)
nr masinii nu conteaza in constatarea acestei contraventii ci datele dvs personale.
Ok. Dar m-am interesat mai precis am oprit langa un echipaj de politie si i-am rugat sa verifice daca exista nr de inmatriculare scris de politist in p.v. si surpriza NU exista. Eu pot folosi asta in instanta, ptr ca practic p.v. se considera nul din moment ce in el scrie ca eu am condus o masina care nici macar nu este inmatriculata nu?
Amenda pentru rovinieta
Shade
Buna. In dimineata zilei de 2 mai am fost oprit inafara localitatii de un echipaj de la politia rutiera Cluj. Dl politist s-a legitimat, si mi-a cerut actele ... (vezi toată discuția)
Pv - amenda radar
264326
Buna ziua!
Astazi am reusit \\"sa calc pe bec\\" (am fost prins de aparatul radar al politiei rutiere). Ce ma intereseaza pe mine, daca este completat cum ... (vezi toată discuția)