buna ziua, vreau sa imi infiintez o firma si ma intereseaza care ar fi forma cea mai avantajoasa(diferite scutiri de taxe etc.). mentionez faptul ca nu am mai avut nici o firma pana acum
Vreau sa imi deschid o firma si sa import produse in alta tara, respectiv dulciuri. La profilul de activitate trebuie sa fie import/export?si care sunt taxele la care sunt supuse produsele?.
Multumesc tare mult! As vrea sa stiu daca exista posibilitatea ca in momentul in care plec si imi cer drepturile salariale(in acest caz ori sa imi dea 5 zile libere ori sa imi plateasca 5 zile) sa invoce un motiv(de ex daca am target lunar si nu il ating) si sa nu imi acorde aceste zile. Mentionez ca pana acum activitatea desfasurata a decurs normal.
durata concediului anual de odihna este de 21 zile lucratoare, in raport cu durata muncii si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic. norma de lucru este de 8 ore/zi. Pana acum nu am avut nici o zi de concediu. am anuntat ca nu voi mai continua colaborarea dupa sfarsitul acestor 3 luni. Vreau sa fiu in cunostiinta de cauza in momentul in care plec sa fiu sigur ca nu ma vor trage pe sfoara