avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate user25

Activitate user25

Discuție forma firma
buna ziua, vreau sa imi infiintez o firma si ma intereseaza care ar fi forma cea mai avantajoasa(diferite scutiri de taxe etc.). mentionez faptul ca nu am mai avut nici o firma pana acum
Discuție import dulciuri
Vreau sa imi deschid o firma si sa import produse in alta tara, respectiv dulciuri. La profilul de activitate trebuie sa fie import/export?si care sunt taxele la care sunt supuse produsele?.

Va multumesc!
Răspuns la discuția concediu dupa 3 luni
Multumesc tare mult! As vrea sa stiu daca exista posibilitatea ca in momentul in care plec si imi cer drepturile salariale(in acest caz ori sa imi dea 5 zile libere ori sa imi plateasca 5 zile) sa invoce un motiv(de ex daca am target lunar si nu il ating) si sa nu imi acorde aceste zile. Mentionez ca pana acum activitatea desfasurata a decurs normal.
Răspuns la discuția concediu dupa 3 luni
durata concediului anual de odihna este de 21 zile lucratoare, in raport cu durata muncii si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic. norma de lucru este de 8 ore/zi. Pana acum nu am avut nici o zi de concediu. am anuntat ca nu voi mai continua colaborarea dupa sfarsitul acestor 3 luni. Vreau sa fiu in cunostiinta de cauza in momentul in care plec sa fiu sigur ca nu ma vor trage pe sfoara
Sunt angajat la o firma, perioada determinata de 3 luni de zile. Intrebarea este daca si cate zile am dreptul la concediu?