Este legal pentru ca este lege.Ca si abonamentul radio-tv.Dar in mod sigur este ABUZIVA legea respectiva.Chiar si cea a abonamentului radio-tv.Numai anumiti indivizi/societati acumuleaza banii platiti de noi toti sub amenintare.Cand cineva te ameninta sa-i dai banii se cheama TALHARIE.Asta face Romania cu cetatenii ei...Si noi suntem de acord (sau nu ne opunem)!
Putem face ceva impotriva acestor 2 legi?Sunt pentru neplata lor.
Sanse zero.
Noul radar nu se bruiaza decat cu laser si infrarosu.Asta daca proiectezi raza direct in aparat.Si asta insemna ANTIRADAR si este ilegal.Bruiaj pe baza anumitor frecvente nu prea au caci le-ar fi interzis telefoanele mobile langa aparatura.Garantez asta.
Politia nu sta decat la panda.Asta face mereu.Altceva nu stie decat sa VANEZE infractiuni.Un sofer care sta sa se pazeasca de radare este mai neatent la celelalte aspecte ale sofatului,deci mai mult cauzeaza decat previn!
Ati intrat in colimator cu viteza de 120km/h si daca aveti 2 secunde filmate este suficient sa aiba probe.Nimeni nu va contesta probele politiei,indiferent cat de subtiri sunt si astea contra dumneavoastra nu prea sunt.
Sunteti bun de plata.
Deci daca un "om al legii" sustine ca ai facut ceva si ai hartii semnate de el ca nu este asa tot nu poti face nimic?Halal tara romaneasca si bravo texanilor.Acolo nu ar fi putut face asa ceva...
Am fost oprit de o agenta de la circulatie,probabil,care mi-a comunicat ca am "fost luat de aparatul radar cu viteza de 71 km/h,in localitate".Nu am fost de acord cu acest fapt si nu am semnat P.V.-ul.A sosit prin posta si am vazut ca era ingrosata valoarea de 81 km/h,nu era stipulat ca se poate plati 1/2 din valoare in maxim 48 de ore si semnatura martorului era tot cea a agentului constatator,semnatura evidenta si de netagaduit identica!
-Inteleg ca un P.V. nu poate avea modificari,ingrosari si stersaturi.
-Inteleg ca plata la jumatate este la latitudinea agentului a o stabilii.
-Nu inteleg de ce este absolvit de fals in inscrisuri oficiale agentul respectiv!
I-am facut plangere penala pentru falsul respectiv si procuratura mi-a comunicat ca martorul si-a recunoscut semnatura.Atentie,martorul nu a fost de acord in fata mea sa semneze si nu a semnat,spre disperarea agentului!Dar martorul este sofer pe autobuz si locuieste in zona unde se amplaseaza radarul si trece zilnic pe sub nasul politiei...
-Referitor la contestatia depusa privind P.V. respectiv politia a depus la dosar doua poze,una in care nu se vede numarul masinii si are decat o valoare de 81 km si o alta unde se vede numarul dar are si doua valori,una langa alta,respectiv 49 km si 75 km
Tinand cont ca pe 20.06.2011 sunt citat privind contestatia P.V.ce ma sfatuiti sa fac?
Sa nu mai caut sa-l reclam pe agent privind falsul si sa accept in continuare tot ce zice politia,ca ea stie mai bine,sau sa recurg la Procurorul General?
Sa platesc tot ce se poate platii privind deciziile reprezentantilor statului ,ce nu pot fi contestate sau atacate si sa fiu muritor de foame ca platesc aiurea sau sa ma razboiesc cu morile de vant?
Acum vad ca daca un om al legii vrea sa te distruga poate sa o faca fara ca cineva sa poata sa-ti sara in ajutor...
Un singur politist am reusit sa-l fac sa se legitimeze...si era de la ordine publica cerand actele autoturismelor,in special ASIGURAREA.Toti arata spre masina,uniforma sau insigna.