avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Activitate marian_bcacau

Activitate marian_bcacau

Răspuns la discuția Litigiu munca
si data comunicarii hotararii se ia inconsiderare cand o primesc de la posta
sau trebuie sa urmaresc dosrul la judecatorie
Răspuns la discuția Litigiu munca
inca nu am primit in scris comunicarea hotararii judecatoresti , aceste 10 zile pentru a formula recurs.se pune de cand primesc prin posta comunicarea??
Discuție Litigiu munca
revin dinou la intrebarea urmatore am un proces de litigiu de munca care se intinde de 3 ani si asi dori sa stiu ce trebuie sa fac in momentul de fata instanta a hotarat :
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge acţiunea ca nefondată. Obligă reclamanţii să-i plătească pârâtei cheltuieli de judecată. Definitivă. Cu recurs în 10 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre 937/2013 31.05.2013

la dosar este rezultatul expertului contabil care reiese ca partea parata trebuie sa platesca noua orele suplimentare care sunt 1000 si ceva de ore, si mai este si declaratia martorului care confirma lucrarea peste program. iara instanta refuza categoric sa nu ne plateasca orele suplimentare care reiese din rezultatul expertului eu avand fotgrafii de la pontajul electronic care se facea prezenta unde se vedea clar cat stateai la munca 13-15 ore pe zi

multumesc frumos
buna ziua, ma intereseaza daca am deschis in romania o societate se poate deschide un punct de lucru in italia cu firma din romania? ce documente sunt necesare si de unde?
Răspuns la discuția litigiu de munca
nici nu vrea sa auda este o firma multi nationala
salutare , am o intrebare cine ma poate ajuta cu un raspuns . am un proces de litigiu de munca care se intinde de aproape 2 ani si asi dori sa stiu cam cat se pote lungi un proces ca acesta. tot se amana ba mai trebuie acte, mai nou trebuia sa se faca expertiza contabila sa calculeze orele suplimentare si a amanat dinou ca au disparut foi din pontajul dat de noi(dosarul fiind la judecator si dispar documente#-o).