avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschiderea unui magazin in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschiderea unui magazin in strainatate

buna ziua, ma intereseaza daca am deschis in romania o societate se poate deschide un punct de lucru in italia cu firma din romania? ce documente sunt necesare si de unde?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 10:24, 7 Martie 2013
Societatea din Romania poate deschide un magazin in Italia care se va constitui ca punct de lucru sau sucursala / filiala a societatii romane. Cu privire la documente si procedura trebuie sa va interesati in Italia la Camera de Comert din orasul unde vreti sa deschideti magazinul.
multumesc frumos
ATENTIE ! inainte sa faci toate demersurile, verificati daca in actul constitutiv aveti specificat ca societatea dumneavoastra poate deschide filiale, puncte de lucru. etc in strainatate. Daca nu, modificati actul constitutiv in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)
Deschidere sucursala asociatie non-profit frey frey Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu deschiderea de catre un ONG din strainatate a unei sucursale in Romania. Precizez ca este deschisa deja o ... (vezi toată discuția)
Societate romanesca ContSters159916 ContSters159916 Poate o societate romaneasca sa si desfasoare activitatea in strainatate? (vezi toată discuția)