avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate CrxBZ

Activitate CrxBZ

buna ziua...sau seara...am o problema...bunica mea are o pensie de 350 de lei...si primeste pentru o chirie inca 380 de lei...
a fost internata luna trecuta la spitalul militar central din bucuresti in urma unui infarct miocardic...desi a fost trimisa din orasul in care locuieste cu o ambulanta in regim de urgenta la bucuresti!
zilele trecute a fost instiintata de medicul de familie ca trebuie sa plateasca 130 de lei!!!
intrebarea mea: este posibil ca sa ii fie imputata spitalizarea?
par de platit mai platim, dar sumele nu mai sunt la fel de mari ca inainte de taierea salariilor si asta nu prea le convine celor de la Creditexpress
Buna seara, am tot cautat prin forum o situatie similara ca a mea dar nu prea am dat de ea. Sa incepem: Sotia(la momentul contractarii creditului nu eram casatoriti) mea a contractat un credit la X cu cativa ani in urma, dupa o perioada nu a mai putut plati ratele, ulterior a preluat cazul o firma de recuperari si anume Y. In 2010 februarie sa semnat cu susnumita firma de recuperari o intelegere de plata, dar avand in vedere ca in vara salariile s-au taiat nu am putut mentine intelegerea de plata.Si au inceput presiunile din partea firmei (ba ca nu ne mai pot tine dosarul, ba ca platim prea putin, ba ca nu am respectat intelegerea de plata, desi inainte de taierea salariilor am contactat firma de recuperari si am instiintat ca daca se vor taia salariile nu vom putea mentine intelegerea semnata iar ei atunci au zis ca ramane de vazut daca va fi asa sau nu) La ora actuala mai efectuam plati, desi au existat si luni in care nu am putut plati dar incercam sa platim cat de putin, dar cei de la firma de recuperari ne tot ameninta ca nu ne mai accepta platile asa de mici si ca nu ii intereseaza ca suntem bugetari si ca avem salariile asa cum le avem. As dori un sfat cum as putea sa procedez in continuare (mentionez ca din suma initiala de 34.000 Lei am platit deja 50% din valoarea ei pana acum) deoarece as dori sa continui platile la firma de recuperari si sa nu ajungem la o executare silita ca pe langa faptul ca nu au ce executa decat un salariu de 1400 lei (cu tot cu norma de hrana adica 744 lei) ei tot inista ca ne da dosarul in instanta si ca ne executa. Desi le-am comunicat ca daca vor executa salariu nu vor mai primi nici macar cat le dam noi lunar se pare ca tot nu vor sa accepte varianta. Va multumesc