avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata Spitalizarii?!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata Spitalizarii?!

buna ziua...sau seara...am o problema...bunica mea are o pensie de 350 de lei...si primeste pentru o chirie inca 380 de lei...
a fost internata luna trecuta la spitalul militar central din bucuresti in urma unui infarct miocardic...desi a fost trimisa din orasul in care locuieste cu o ambulanta in regim de urgenta la bucuresti!
zilele trecute a fost instiintata de medicul de familie ca trebuie sa plateasca 130 de lei!!!
intrebarea mea: este posibil ca sa ii fie imputata spitalizarea?

Alte discuții în legătură

Concediu medical Sorin1964 Sorin1964 Buna ziua , in urma unui infarct am fost spitalizat intr-un alt oras fata de cel de resedinta . Dupa externare am primit 7 zile concediu medical dela medicul ... (vezi toată discuția)
Cm ingrijire copil internat ionicancl ionicancl Copilul meu a facut varicel am mers la medicu de familie am primit cm intre timp au ap complicati sa infectet mai rau am mers din nou la medicu de familie de ... (vezi toată discuția)
Tergiversarea dosarului, petitie la care nu am primit raspuns procesomanul procesomanul Buna ziua, Sunt impiedicat de catre Casa Judeteana de Pensii sa ma folosesc de un drept cuvenit, adica pensia pentru limita de varsta, deoarece mai bine de ... (vezi toată discuția)