avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CM ingrijire copil internat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CM ingrijire copil internat

Copilul meu a facut varicel am mers la medicu de familie am primit cm intre timp au ap complicati sa infectet mai rau am mers din nou la medicu de familie de acolo a chemat ambulanta direct la spital internare copil a ramas nevastamea cu el are 6 ani copilu la spital a intrebat medicu care era acolo daca primeste cm si medicu a zis ca primeste dar trebuie sa plateasca o coplata de10 lei pe fiecare zi de cm daca sta 10zile cu copilu 10 zile de cm =100 de lei este vreo lege in sensu asta am sunat medicu de familie si nu stia nici medicu de fam de plata asta sintem asigurati amindoi parinti si la spital mia mai zis ca o sa aibe acelasi cod pe cm ca si cel dat de medicul de familie dc la trimis cu salvarea de la dispensar nu e o urgenta nu ar trebui sa aibe alt cod va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical Gabriel_I Gabriel_I Buna ziua, As avea o problema cu medicul de familie... vineri am facut varicela si cum eram la serviciu cand am descoperit nu am putut pleca prea repede si ... (vezi toată discuția)
Nastere la domiciliu - probleme cu actul constatator Alexa-Andra Alexa-Andra Buna ziua! Am nascut acum o saptamana la domiciliul unor prieteni in Iasi, dupa care am mers la spital cu masina proprie, unde am fost internata cu copilul pt. ... (vezi toată discuția)
Divort, minori si familie bubuca bubuca Buna ziua.as dori sa pun si eu o intrebare. In anul 2007 am divortat in romania eu fiind in strainatate impreuna cu copilul.in 2010 sa terminat procesul la ... (vezi toată discuția)