pe 15 martie am cumparat pentru sotia mea un autoturism ,dupa 3 saptamani am intampinat niste probleme in familie si a trebuit sa o vand pentru a face rost de bani pt rezolvarea situatiei aparute.La o saptamana dupa ce am vandut masina,cumparatorul m-a sunat sa imi ceara o suma de bani inapoi pt ca a gasit niste defecte ascunse la masina ,asta zice el,eu cand am vandut masina aceasta era in stare perfecta de functionare,ca altfel poate ca nu o cumpara,Acum ma ameninta ca daca nu ii dau niste bani ma da in judecata pt inselaciune ,vanzarea s-a facut ca la carte,asa cum trebuie,ce sa fac in aceasta situatie
actiunea in instanta , pt obtinerea unui ordin de restrictie si protectie o vom face dupa ce legea intra in vigoare,mai sunt 16 zile,iar apelurile si sesizarile facute in scris la politie impreuna cu martori la aceste evenimente care sunt atat membrii ai familiei,cat si persoane apropiate acesteia,sper sa ne aduca izbanda .Vreau sa mentionez ca in casa mai locuiesc si alti 2 copii ai lor care au de suferit si ei din cauza tatalui agresiv
buna ziua,soacra mea a divortat de sotul ei,din cauza consumului exagerat de alcool al acestuia,a injuriilor aduse de fiecare data,a amenintarilor cu violenta si altele.casatoria a fost desfacuta din culpa exclusiva a sotului comform hotararii judecatoresti.De la aflarea sentintei in aprilie 2012,comportamentul fostului s-a inrautatit foarte mult,acesta avand iesiri din ce in ce mai violente,amenintari cu arme albe ,injurii ,privarea de curen electric a intregii locuinte,etc.Toate lucrurile pe care le face afecteaza foarte mult intreaga familii,din punct de vedere fizic si psihic.Am apelat de 2 ori serviciul de urgenta 112 pentru interventia politie la calmarea acestuia si am facut o plangere la scrisa la politie,dar amenzile si interventiile politistilor nu au nici un efect acesta continuand cu abuzurile.Sunt la curent cu noua lege care va intra in vigoare din luna mai,legea privind violenta in familie.si de aceea doresc sa o ajut pe soacra mea si pe restul familiei sa obtina un ordin de restrictie si protectie impotriva acestui individ,tin sa mentionez ca fostul sot mai dispune de o locuinta,respectiv casa parinteasca unde a si stat pana la solutionarea divortului,deci ar avea unde sa stea in cazul obtinerii ordinului.Momentan cei doi locuiesc in aceeasi casa.As dorii sa stiu daca are sanse de castig tinand cont de cele precizate mai sus.VA MULTUMESC
in discutia cu personalul de la secretariatul firmei,acesta o tot tinea una si buna ca mai bine imi dau eu demisia ca daca nu sar putea sa imi apara nu stiu ce litera pe cartea de munca,si as avea probleme la o noua angajare.CE anume sa imi apara daca eu nu am gafat cu nimic si nemernicul de sef vrea sa ma zboare din firma?
nu doresc sa ii fac reclamatie la itm desii ar trebuii,dar eu am de luat niste bani de la el pe munca prestata ,bani care sunt la negru pt orele suplimentare efectuate si nu vrea sa ii mai dea,in ultima luna au plecat de la firma 11 angajati,la adresa carora s-au facut mai mult sau mai putin presiuni ca sa isi dea demisia
In ziua de vineri 17 06 2011,ajuns la locul de munca,sunt intampinat de portar spunand ca patronul,i-a spus sa nu imi mai permita accesul in incinta societatii si sa imi completez o cerere de demisie pe care sa o las la secretariat.Nedumerit de aceste lucruri il astept pe patron pt a clarifica situatia,iar raspunsul la intrebarea pe care i-am formulat-o,DE CE SA IMI DAU DEMISIA? a fost.PENTRU CA NU MAI AM NEVOIE DE VOI SI NU MAI AM BANI SA VA PLATESC.nu doresc sa demisionez si nici el nu vrea sa ne concedieze,spun "ne concedieze"pt ca mai sunt 2 colegi in aceeasi situatie ca mine,va rog sa imi spuneti ce ar trebuii sa fac in continuare pt a rezolva aceasta situatie,si a nu pierde dreptul la somaj,de precizat ca patronul nu are probleme cu banii,el vrand ca sa angajeze alte persoane in locul nostru