avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparator auto nemultumit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparator auto nemultumit

pe 15 martie am cumparat pentru sotia mea un autoturism ,dupa 3 saptamani am intampinat niste probleme in familie si a trebuit sa o vand pentru a face rost de bani pt rezolvarea situatiei aparute.La o saptamana dupa ce am vandut masina,cumparatorul m-a sunat sa imi ceara o suma de bani inapoi pt ca a gasit niste defecte ascunse la masina ,asta zice el,eu cand am vandut masina aceasta era in stare perfecta de functionare,ca altfel poate ca nu o cumpara,Acum ma ameninta ca daca nu ii dau niste bani ma da in judecata pt inselaciune ,vanzarea s-a facut ca la carte,asa cum trebuie,ce sa fac in aceasta situatie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:27, 7 Mai 2012
In situatia in care tranzactia s-a realizat prin document legal si nu exista dovada ca la momentul vanzarii autoturismul prezenta defectiuni,proprietarului ii va fi dificil sa sustina si sa probeze in conditiile legii aspectele invocate privitoare la pretinse defectiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto marius1xxx marius1xxx buna ziua am vindut o masina second la o anumita persoana care a fost de acord cu pretul stabilit mergind cu masina in proba totul a fost ok dupa 3 saptamani m ... (vezi toată discuția)
Buna seara - cumpărătorul mașinii mele își vrea banii înapoi danhery danhery Va rog din suflet sa imi raspundeti daca am vandut o masina adusa de cineva din italia pe numel e meu .si eu am vandut o mai departe la un cetatean .dupa 2 ... (vezi toată discuția)
Acuzatie inselaciune green488 green488 Buna seara, am postat un anunt cu un telefon pe un site de specialitate. Un cumparator l-a dorit si eu l-am trimis prin curier. Telefonul trimis de mine era ... (vezi toată discuția)