avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate DBALOTA

Activitate DBALOTA

Discuție cazino ilegal
am si eu o intebare daca cumva am intro locuinta inchiriata 3 mese de poker si organizes jocuri pe bani ilegale daca cumva ma prinde politia care este pedeapsa
Răspuns la discuția credite banci
pai si nu mai pot face nimic ca sa nu platesc toata suma odata
Răspuns la discuția credite banci
pai am purtat o discuti si miau spus foarte clar ca ei nu mai au creditu lau fandut catre recuperatori si nu mai e de competenta lor deci nu mai ai intereseaza
Discuție credite banci
am si eu un card de 3 salari la [editat] intrun an de zile am adunat 90 de zile de intarzieri adica de vro 2 luni nu mai am avut bani sa platesc rate acum imi trimet in posta o instintare ca daca in 30 de zile nu le platesc 1950 lei iimi vinde din bunuri exista vro posibilitate sa platesc in rate suma sau daca pun bani eu in ficare luna i contu lor mai mi-o scoate bunurile la licitatie va rog datimi si mie un raspuns
itm e din ploiesti si angajatoru tot din ploiesti
am fost angasat cu contract individual de munca si unde trebuie sa ma duc la itm
buna ziua am si eu o problema am lucrat ca instalator la o asociatie de proprietari ma fortau sa sudez in subsoluri fara a avea autorizatie sa fac multe ilegalitati si ne mai vrand sa lucrez in aceste conditi mau obligat sami dau demisia dandumi demisia trebuia sa-mi faca lichidarea sami dea restu de bani din salariu dar ei refuza pe motiv ca nu mai vrea comitetu de locatari sa mai mi dea ce pot face ca sami recuperez bani unde trebuie sa ma duc sa fac reclamatie va rog ajutatima