avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... miam dat demisia si nu mai vor sami dea salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

miam dat demisia si nu mai vor sami dea salariu

buna ziua am si eu o problema am lucrat ca instalator la o asociatie de proprietari ma fortau sa sudez in subsoluri fara a avea autorizatie sa fac multe ilegalitati si ne mai vrand sa lucrez in aceste conditi mau obligat sami dau demisia dandumi demisia trebuia sa-mi faca lichidarea sami dea restu de bani din salariu dar ei refuza pe motiv ca nu mai vrea comitetu de locatari sa mai mi dea ce pot face ca sami recuperez bani unde trebuie sa ma duc sa fac reclamatie va rog ajutatima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:06, 17 Iunie 2011
Daca ati fost angajat cu c.i.m. , atunci va puteti adresa ITM-ului si/sau Inspectiei Muncii, precum si instantei de judecata.
Daca ati lucrat in baza unui contract de prestari servicii, atunci va puteti adresa numai instantei de judecata.
am fost angasat cu contract individual de munca si unde trebuie sa ma duc la itm
La ITM-ul in a carui raza teritoriala isi are sediul angajatorul ... sesizarile catre ITM se pot depune si online.
Din ce judet este angajatorul dvs?
Si eu am aceeasi problema. Am trimis sesizare pe mail la Itm Bucuresti, si i-am dat si in judecata. Problema mea este ca data procesului este fixata in octombrie 2011. Pot sa fac ceva astfel incat sa se rezolve mai repede? Multumesc!
Nu prea aveti cum ... de la ITM veti primi raspuns in termen de 30 de zile de la data depunerii sesizarii.
Ati putea sa depuneti o cerere de preschimbare a termenului de judecata , dar nu cred ca se va solutiona favorabil avand in vedere ca se aproprie vacanta judecatoreasca (01.07. - 31.08)

Alte discuții în legătură

Injurii si acuzatii fara dovada si dat afara de la locul de munca fara a se acorda drepturile cuvenite annytinu annytinu am fost vinzatoare la un magazin cu produse lactate,care functioneaza si in prezent fara autorizatie,si toate actele necesare,iar cind a venit ziua de salariu ... (vezi toată discuția)
Contract de patru ore cat concediu de odihna avem platit Alexandra mitrea Alexandra mitrea Buna sunt alexandra. Lucrez cu contract de patru ore.si am intrat in concediu de odihna si dupa 3 sapt mi se refuza sami dea salarul.eu lucrez de fapt opt ore ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, după ce ti-ai dat demisia și ai respectat preavizul ... elena.alexut@gmail.com elena.alexut@gmail.com Bună ziua, după ce ti-ai dat demisia și ai respectat preavizul de 20 de zile, după cat timp trebuie sa te lichideze cu concediu și restu? (vezi toată discuția)