avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate Liliput85

Activitate Liliput85

Răspuns la discuția Fisa Fiscala 2010
Daca in buletin adresa de domiciliu este Drobeta Turnu-Severin, iar eu in 2010 am lucrat in Timisoara, pot merge la Finantele Publice Timisoara sa ridic fisa fiscala?
Multumesc frumos pentru raspuns!
Fostul angajator nu doreste nici sa ma raspunda la telefon, dar'mite sa-mi elibereze fisa fiscala. Cei de la banca spuneau ca fie cei de la Finante, fie ITM-ul elibereaza fisa fiscala. Unde sa merg, pana la urma?
Si daca nu o pot lua de la fostul angajator, cum pot intra in posesia ei?
Pentru a face un imprumut in banca, am nevoie de fisa fiscala pe 2010. Unde se elibereaza aceasta fisa? Se poate ridica si de la ITM? Multumesc.
Răspuns la discuția Repartitie somaj
Multumesc!
Acea repartitie de somaj se elibereaza pe loc, sau trebuie sa astept o perioada!?
Va multumesc frumos pt raspuns. O zi placuta!
Buna ziua,

Recent m-am angajat pe postul de receptionera, si mi s-a cerut sa aduc repartitia de somaj. Contabila firmei nu mi-a dat o cerere de repartitie somaj, ci doar o hartie "Situatia privind locurile de munca vacante". Este de ajuns atat? Mentionez ca trebuie sa merg in orasul natal pt acea repartitie. Cand ajung la AJOFM, pur si simplu le cer repartitia de somaj? Mai sunt si alte demersuri ce trebuie facute pt acea repartitie?

Mi-ati fi de mare ajutor, daca ati raspunde intrebarilor mele.

Va multumesc!