avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate tiana_d201

Activitate tiana_d201

Răspuns la discuția Violenta verbala
sfaturile sunt pertinente,multumesc.....trist e ca nu pot face nimic,trebuie doar sa o evit pana la terminarea procesului de partaj....:(
cat despre politie,am facut plangere,dar i-a convins ca ea este abuzata fizic,si ca este doar o victima .....daca politistul,seful postului,facea efortul de a investiga putin cazul ,adevarul ar fi iesit la iveala....
va imaginati ca ea s-a folosit de faptul ca este femeie,si ca nu are respect din partea fiului....."ca orice ar face o mama,trebuie sa fie iertata...."daca aveam nevoie de astfel de lectii de morala,ma plangeam preotului,nu?
pe cuvant ca ,daca era bolnava si cu ceva probleme psihice ,o iertam si treceam cu vederea...
diplomatia nu m-a ajutat cu nimic,intr-o comunitate restransa este greu sa fii diplomat si discret....ajungi sa fii considerat de cei din jur un om inchis si cu atat mai mult atragi dispretul celor din jur....
in concluzie ,cea mai buna metoda e sa-mi alertez vecinii pt a avea martori....
multumesc pentru sfaturi.....adevarat e ca nu ma vad in postura de a ma "lupta'cu ea ....fie cu spray-uri ,fie fara...
singura mea arma a fost evitarea ei,dar sotul nu a avut acelasi noroc....
cat despre doi posibili martori,nu ar fi o problema. s-au oferit vecinii ,ce au mai fost martori de doua ori la "spectacol".
din fericire sotul se abtine sa o loveasca ,cu toate ca ea il provoaca...
ca o paranteza,am scris "conflict fizic",nu contact fizic...,in textul de mai sus...

as dori f mult sa aflu cum pot sa scap de hartuirea verbala a mamei sotului meu. situatia este valabila si pentru sot,din 2008 trecand prin procese ,prin care au incercat sa ne scoata din casa,dar a fost in zadar,noi fiind protejati de acte de vanzare cumparare date de o bunica. socrii locuiesc in italia,dar de doua ori pe an (minim),avem parte de cateva saptamani de stres.soacra este violenta verbal,cat si fizic,dar din fericire sotul meu a evitat ori conflict fizic......nu am depus pana acum nici o reclamatie la politie,dar cred ca este cazul sa facem ceva,mai ales ca la toate scenele asista si fetita noastra de 3 ani,care a inceput sa puna intrebari
locuim in aceeasi curte,situatie de moment,pana pana terminam constructiile si pana ce se va hotari prin partaj ,ce are fiecare....