si totusi v-am rugat dar va incapatanati sa ne pierdem timpul reciproc
asadar pt cei care imi pot da un raspuns clar: daca la prima instanta primeste sa zicem 2 ani si face recurs care este acceptat persoana in cauza intra in arest sau ea ramane in libertate pana la o sentinta finala?
Multumesc mult anticipat celor care imi vor da un raspuns pertinent.
Nu s-a pus pana acum problema de arest preventiv si nici nu exista elemente noi pt asa ceva. Nu a mai fost arestata si nici macar procurorul nu a solicitat arest preventiv in cei 2 ani de cercetare penala.
Pe mine ma intereseaza sa aflu daca i se da de exemplu 2 ani cu executare ea va intra in arest imediat sau ramane in libertate pana cand exista o sentinta definitiva de la ultima instanta care va judeca? Vorbesc strict de sentinta si nu de arest preventiv.
Multumesc. Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri clare.
d-na ema va rog sa va abtineti de la alte copy paste-uri inutile. Cum ar putea lua cineva 2 ani cu executare si sa nu faca recurs? Mi-ati insirat 30 situatii dar nu mi-ati dat un raspuns pe intelesul meu de om simplu. Ce ma intereseaza pe mine toate situatiile posibile cand eu am intrebat altceva?
buna ziua
Am o prietena care a comis 3 infractiuni, a fost cercetata penal si peste o luna si putin are primul termen lla tribunal. Nu a fost arestata preventiv.
Imi puteti spune va rog daca la primul termen i se da o sentinta cu executare ea va intra in arest sau va ramane in libertate pana la sentinta finala de la apel si abia atunci daca ramane cu executare va fi arestata?