am inteles, eu intrebam de acea lege deoarece cei de la asociatia de proprietari au spus ca exista asa ceva, o astfel de lege, de aceea intrebam. Multumesc mult de tot pt raspunsuri
va multumesc pentru raspunsuri, dar am si eu cateva de dat la cele scrise de voi
1. asociatia de proprietari ar fi de acord cu debransarea, dar directorul de la termoficare face legea el asa cu vrea, nu tine cont de nimeni si de nimic, deci el e cel tare X-(
2. ap nu vrem sa-l inchiriem pt ca toti isi bat joc de munca altuia, asa mai bine sa imi bat eu joc de ea decat altii
3. eu nu pot plati caldura pe iarna pentru vecini, lor le-ar fi mila de mine ca nu o pot plati?
Daca stie cineva de o lege prin care mostenitorii au dreptul la debransare va rog sa-mi spuneti, plzz
Buna seara!
Am si eu o problema si poate ma ajutati cu un raspuns.
Am mostenit un apartament cu 2 cam in Radauti, jud. Suceava, de la bunicii sotului care i-am avut in intretinere, eu au decedat anul trecut, unul in august, celalalt in noiembrie, si am fost obligati sa platim termoficarea la servicii comunale, cu toate ca nu a mai stat nimeni in acel apartament. Acum am fost la servicii comunale sa fac cerere pentru debransarea de la termoficare, deoarece nu imi permit sa platesc la iarna din nou caldura, apartamentul fiind nelocuit, pentru ca noi stam in apartamentul notru cumparat de dimaninte. Am fost la domnul director si a spus ca el nu mai face debransari, nu-l intereseaza ca nu vom putea plati si asa mai departe. In consecinta el tine locatarii cu forta la termoficare. Am aflat ca ar fi o lege prin care mostenitorii se pot debransa daca nu se locuieste in apartament, stici ceva de acest lucru? Sau ce pot face sa ma debransez, dar fara sa pun centrala termica? Doar debransare as vrea.
Va multumesc mult de tot!