avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate eugen_dana

Activitate eugen_dana

Răspuns la discuția furt intre soti
nu cred ca e asa, pentru ca nu ai de unde sa sti ca ti-au fost furate documentele decat atunci cand constati asta....deci daca le-a sustras si nu am stiut decat in momentul in care le-am vazut folosite in dosarul aflat pe rol, ce fac? are dreptul sa le foloseasca chiar daca eu nu am stiut la timp de furtul respectiv?
Răspuns la discuția furt intre soti
multumesc de promptitudine, dar intrebarea era legata de documentele personale(extrasele de cont) pe care mi-i le-a sustras si le-a utilizat in actiunea de partaj (cel putin). treaba cu bunuri comune o cunosc. este sau nu furt, sustragerea acestor documente si utilizarea lor?
Dupa sentinta de divort, ramasa definitiva (in martie a.c.) fosta sotie, desi a cerut schimbarea numelui prin revenirea la cel avut anterior casatoriei, nu si-a schimbat nici pana azi numele, desi in urma cu o luna am avut discutii cu ea pe aceasta tema. Ce se poate face in acest caz ?
Discuție furt intre soti
In luna martie anul acesta a devenit definitiva sentinta de divort intre mine si fosta sotie. In luna ianuarie a acestui an, fosta sotie a inaintat si actiune in justitie pentru partaj, iar la dosarul in cauza a depus cateva extrase de cont pe care le-a sustras din casa in momentul parasirii domiciliului conjugal. Aceste extrase de cont imi erau trimise personal de la banca , lunar, si fac precizarea ca eu sunt titularul contractului cu banca (e vorba de un credit facut in timpul casatoriei), ea nefiind imputernicita ci doar garant prin ipoteca asupra unui apartament (bun comun).Se incadreaza aceasta actiune a ei la furt? Ce pot sa fac in acest caz? Va multumesc