avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectarea hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectarea hotararii judecatoresti

Dupa sentinta de divort, ramasa definitiva (in martie a.c.) fosta sotie, desi a cerut schimbarea numelui prin revenirea la cel avut anterior casatoriei, nu si-a schimbat nici pana azi numele, desi in urma cu o luna am avut discutii cu ea pe aceasta tema. Ce se poate face in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 11:59, 22 Iunie 2011
#-o daca in hotararea de divort este prevazuta schimbarea numelei ,fa-i inscris cu a.r.-u si dai termen ,daca nu se incadreaza SESIZEAZA politiea pentr folosirea abuziva si ilegala a numelui d-tr.:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrare numele avut anterior divortului victor1906 victor1906 Ca urmare a actiunii civile intentata de reclamanta , avand ca obiect desfacerea casatoriei prin divort si cu revenirea numelui avut anterior incheierii ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord primavera primavera joi a fost prima si ultima infatisare in cazul divortului de comun acord. am hotarit in fata judecatorului sa-mi reiau numele de fata. apoi am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui ''minciuna'' 1735m 1735m buna ziua, as dori sa stiu cum imi pot schimba numele dobindit prin casatorie,pe care ulterior l-am pastrat dupa divort cu acordul fostului sot.numele este ... (vezi toată discuția)