avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate carmela1

Activitate carmela1

Bună ziua. Sunt in C.M. de aproape un an, cod îndemnizație 14, cod boala 144, am și certificat de handicap. Am salariu brut de 1900 lei/lună. In lege am citit că nu datorez contribuție sănătate și impozit. In aceste condiții cât ar trebui să fie suma pe care o ridic de la angajator, de exemplu pe luna septembrie (20 zile lucrătoare, normă de 8 ore/zi)?
In momentul cesiunii, noul actionar a trimis pe fax serviciului clienti, cerere de modificare a reprezentantului legal
Buna ziua,

Am fost unic asociat intr-o S.C., calitate in care am facut un contract cu o firma de telefonie mobila (Cosmote) in urma caruia am achizitionat mai multe terminale, sim-uri, etc. Inainte de primirea primei facturi am cesionat S.C., deoarece nu am primit franciza dorita, si predat catre noul actionar toate terminalele si sim-urile. In urma cu ceva timp am primit notificari de plata (facturi neachitate si taxe reziliere contract). Am luat legatura cu noul actionar care mi-a spus ca a lichidat activele, platind impozitele aferente si vrea sa dizolve societatea. In aceasta situatie care este raspunderea mea pentru faptul ca el nu a onorat contractele incheiate de mine, in calitate de actionar unic al societatii si preluate de el prin cesiune.

Va multumesc