Ceea ce ma intereseaza este sa aflu daca imi este permis sa inchid balconul unui imobil aflat in patrimoniu national, si/sau am nevoie de aprobare de la o anumita institutie.Mentionez ca inchiderea se face printr-un sistem mobil ce permite deschiderea balconului total, si inchiderea lui la nevoie, nemodificandu-se aspectul cladirii (din exterior se vor vedea doar foile de geam complet transparent, fara stalpi de sustinere intre ele, prinderea facandu-se pe o sina aflata in interiorul balconului)
Buna ziua, ma puteti ajunta cu un model mai personalizat de contestare a unui P.V. de contraventie ? detalii si argumente :
Fapta savarsita este prevazuta de :
-art 143/a rap 142/e din RAOUG 195/2002R si sanctionata de art. 100/2 si 108/11b/7 din OUG 195/2002 Rep. Dar art. 100/2 este:
"Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
...
2. nerespectarea regulilor de utilizare a mijloacelor de avertizare sonora de catre conducatorii de vehicule, cu exceptia celor care conduc autovehicule prevazute la art.32 alin.(2) lit.a) si b);"
Argumente pentru anularea procesului verbal:
- art.2 nu prevede nici o sanctiune cu privirea la oprirea sau stationarea autovehiculului.
- neprevederea in PV a sanctiunii de ridicare;
- sanctiune eronata cu art. 100/2 din OUG 195;
- lipsa martorului;
- lipsa mentiunilor cu privire la functia agentului constatator
- nu se prezinta pericolul social al presupusei fapte;
- nu se precizeaza imprejurarile in care am fost gasit stationat, daca am avut luminile de avarie;
- neprecizarea masurii de ridicare a autovehiculului
- politistul nu mentioneaza unde a stat autovehicolul, era sau nu pe partea carosabila, adica era sau nu sub incidenta indicatorului care interzice oprirea/stationarea
- necorelarea intre distanta de la trecerea de pietoni si numarul casei in fata careia era oprita masina
- mentionarea mincinoasa a numarul casei si a distantei fata de trecerea de pietoni care interzice oprirea/stationarea;