avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legi privind fatada caselor aflate in patrimoniul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legi privind fatada caselor aflate in patrimoniul national ?

Ceea ce ma intereseaza este sa aflu daca imi este permis sa inchid balconul unui imobil aflat in patrimoniu national, si/sau am nevoie de aprobare de la o anumita institutie.Mentionez ca inchiderea se face printr-un sistem mobil ce permite deschiderea balconului total, si inchiderea lui la nevoie, nemodificandu-se aspectul cladirii (din exterior se vor vedea doar foile de geam complet transparent, fara stalpi de sustinere intre ele, prinderea facandu-se pe o sina aflata in interiorul balconului)

Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:04, 26 August 2011
Legea nr 50/1991
art. 10. - Pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructii in zonele asupra carora s-a instituit, potrivit legii, un anumit regim de protectie prevazut in planurile de amenajare a teritoriului si in documentatiile de urbanism aprobate, se va proceda dupa cum urmeaza:

b) In cazul lucrarilor de interventii asupra constructiilor monumente istorice, pe langa avizul Ministerului Culturii si Cultelor se vor obine avizele specifice cerintelor de calitate a constructiilor, potrivit prevederilor legale;
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu emanuelbezerita emanuelbezerita Am de facut o firida intr-o zona unde peretele era fragil intr-o cladire de patrimoniu.Plus mici reparatii.Peretele in care am facut firida e comun cu al unor ... (vezi toată discuția)
Autorizare modificare din geam in usa de acces alezu alezu Buna, doresc sa modific accesul unui apartament situat la parter (lipit de trotuar) prin largirea unui geam care are iesire in strada. Cladirea este o cladire ... (vezi toată discuția)