Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am cumparat de la stat un apartament intr-o casa veche de peste 200 de ani.Casa are parter (un magazin) si etej(locuinta mea).ca orce casa are pivnita pod cosuri de fum etc.Dupa o perioada de timp in curte afost ridicat un imobil cu parter si 2 etaje. Si acesta cu pivnita, pod ,cosuri,etc. Pentru a permite accesul tuturor intre cladiri sa lasat o distanta de circa 2metri, accesul facindu-se printr-un gang la parterul casei vechi si distanta de 2 merti dintre case.Datorita noi constructii sa modificat si accesul la apartamentu meu acesta facndu-se printr-un antreu cu iesire la casa scari casei noi.Antreul nu are acoperis ci doar o invelitoare simpla de scindura si tabla si se afla intre parter si etajul 1 al casei noi deasupra celor 2 metri intre cladiri fiind practic singura legatura dintre ele.Acum aproblema mea e ca un vecin din casa construita ulterior are pretentii la podu casei vechi si as vrea sa stiu daca are drept sau nu deoare-ce fiecare casa are podul ei.Se poate vorbi de indiviziune fortata la doua poduri separate total?.Va multumesc :((:(