va multumesc pentru mesaj domnule avocat, da eu nu am cazier nu am mai avut probleme cu politia iar prietenul meu la fel. cam intre ce sume este o amenda administrativa si cam cat asi putea sa iau eu
si inca ceva.. in toata povestea asta cine a picat mai rau? eu pt ca mau luat cu filaj de pe strada sau prietenul meu pt ca lua marfa din firma? ce acuzare mi se aduce mi se ce i se aduce lui? multumesc
buna ziua, am si eu o problema destul de complicata si anume:
in urma cu 2 luni am facut o tranzactie cu cineva- eu am luat de la un prieten o marfa (nu droguri si alte alea) o marfa cu circuit inchis, cu gandul sa o vand mai departe si sa scot si eu un profit la aceasta tranzactie. pana aici totul bine insa cel caruia trebuia sa ii vand marfa el fiindumi fost coleg de munca a spus totul patronului care a anuntat politia iar dupa ce tranzactia s-a finalizat eu am fost luat pe sus de politie (mi-au facut un filaj) si dus la sectie. acolo am declarat tot am fost sincer pt ca oricum stiau si ei tot am cooperat si l-au luat si pe prietenul de la care am luat marfa care nu a declarat la fel ca mine si a declarat ca eu de fapt trebuia sa iii dau marfa inapoi la sfarsitul lunii ca sa nu iasa il minus la inventar.
mentinonz ca marfa era in valoare de 1500 ron si sa recuparat iar banii (marcati) la fel, astazi am fost chemati iar la politie amandoi iar el sia sustinut declaratia desi polititstul la avertizat ca stie ca el minte si ca nu e bn ce face, iar eu mi-am mentinuto pe am mea, la sfarsti polititsul spunandumi ca sa inceput la mn urmarirea penala dar sar putea sa se opreasca pt ca am cooperat, iar la incadrarea faptei nu mai stiu sigur cum a zis: ori ca din delapidare sa trecut la furt ori invers..
ideea e urmatoare ce pot pati eu si ce poate pati prietenul meu (mai ales ca nea zis politistul ca o sa ceara o expertiza cu poligraful)
va multumesc frumos