avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate catule

Activitate catule

Discuție hartuire?
Am un vecin care s-a tot plans pe la politie ca e scandal, party si panarama la mine acasa, si de fiecare data eram maxin cu un prieten si doar vorbeam. Nici muzica nu era deschisa. Nu sunt cunoscut ca o persoana de scandal si ma deranjeaza ca acest vecin imi poate crea o imagine nedreapta
Intrebarea e daca pot sa il dau in judecata pentru hartuire....sau altceva
Răspuns la discuția Citatie incorect realizata?
Multumesc pentru informatie, este foarte utila. In ceea ce priveste prezenta cu un avocat, nu cred ca este nevoie pentru ca am aflat motivul citatiei de la niste prieteni. Ei au fost implicati intr-un scandal, iar eu la acea ora eram in pat. Am martori care pot confirma faptul ca am plecat inainte de inceperea evenimentelor. Dar cum se stie ca eu stau cu ei, iar politia nu are informatii despre alti participanti m-au chemat si pe mine pentru lamuriri, cred, insa n-o sa-i pot ajuta intrucat nu eram de fata cand s-au petrecut cele mai sus mentionate.
Oricum ma duc, dar imi puteti indica vreun articol cu privire la aceste norme procedurale pentru a le atrage atentia macar ca au gresit?
Multumesc mult! Oricum aveam de gand sa ma duc, dar sunt iritat si in acelasi timp intrigat de situatie
Astazi am primit o citatie prin care sunt anuntat sa ma prezint la sediul Politiei citez "in vederea rezolvarii unor probleme ce va intereseaza".
Nu este mentionat nici un motiv nici calitatea pentru care sunt citat