avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hartuire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hartuire?

Am un vecin care s-a tot plans pe la politie ca e scandal, party si panarama la mine acasa, si de fiecare data eram maxin cu un prieten si doar vorbeam. Nici muzica nu era deschisa. Nu sunt cunoscut ca o persoana de scandal si ma deranjeaza ca acest vecin imi poate crea o imagine nedreapta
Intrebarea e daca pot sa il dau in judecata pentru hartuire....sau altceva

Alte discuții în legătură

Vecin drogat si galagios ( 4,5 ani ani de teroare ) axa111 axa111 Va salut! Undeva in 2014 am achizitionat un apartament in sectorul 4. Ei bine, vecinul de sub mine, m-a terorizat pur si simplu de cand m-am mutat, pana in ... (vezi toată discuția)
Vecina mea ma terorizeaza Alexandra-Nicoleta Alexandra-Nicoleta Bună seara! Vin catre aceasta comunitate cu o problema pe care nu sunt sigura cum ar trebui sa o abordez. Am 23 de ani si locuiesc impreuna cu viitorul sot in ... (vezi toată discuția)
Vecinii de dedesubt sunt exagerat de sensibili în privința zgomotelor. aș vrea să știu ce pot face, sunt pur și simplu hărțuit de ei AdrianAZ995 AdrianAZ995 Salutare! De ani de zile de cand s-au mutat sub mine, vecinii mei nu au facut decat sa se ia de mine pentru galagie. Eu de fel sunt o persoana linistita, nu ... (vezi toată discuția)