Ideea este ca maine voi merge la politie.. probabil voi da o declaratie si voi spune ca recunosc si regret fapta, si colegul meu a spus ca isi retrage plangerea. Acum sper sa se ajunga numa pana la amenda administrativa!
Se mai poate face si altceva???
eu va inteleg. Dar vroiam sa stiu daca pot scapa fara vreo acuzatie, dosar sau ceva.
tinand cont ca colegul meu ma poate ajuta cu retragerea plangerii.
Va rog frumos sfatuiti-ma!
Dar cum sa fac sa fie bine? Il am si pe colegul meu care ma poate ajuta(partea vatamata)... nu vreau sa se mearga mai departe! imi pare foarte rau si nu am spus nimanui de frica.
Ideea este ca maine dimineata colegul meu a fost chemat sa isi recupereze telefonul si pe mine ma rugat un domn de la politie prin telefon sa merg la politie si sa dau o declaratie!
Daca colegul meu merge de dimineata si isi retrage plangerea atunci eu nu va mai trebuii sa dau nici un fel de declaratie sau sa ma prezint?
Am 21 de ani! Si imi este foarte frica, intradevar totul ma incrimineaza.. dar am o intrebare se poate ajunge la un comun acord cu partea vatamata, asta ca sa nu se mai inainteze nimic si sa scap cel putin cu rusinea?
de la o petrecere. de pe masa :((:(( colegul de la care l-am luat are deplina incredere in mine, mi-a si zis ca nu crede ca eu l-am luat!
imi e atat de rusine! nu am facut asa ceva in viata mea si acuma nu stiu ce ma indemnat sa o fac!
Buna ziua.. cu toate ca imi este foarte greu trebuie sa o fac.
Acum ceva timp am luat un telefon de la un coleg( l-am furat) si apoi l-am si vandut!
Acum politia a gasit telefonul pesoana la care l-am vandut ma sunat,politia ma rugat sa merg sa dau o declaratie!
Sunt foarte speriat! E prima abatere si nu vreau sa afle parintii mei pentru ca o sa fie foarte dezamagiti.
Ajutati ma va rog! Maine trebuie sa merg la politie.
Nu as vrea sa mis e faca nici dosar penal sau ceva de genul!