Buna ziua.. cu toate ca imi este foarte greu trebuie sa o fac.
Acum ceva timp am luat un telefon de la un coleg( l-am furat) si apoi l-am si vandut!
Acum politia a gasit telefonul pesoana la care l-am vandut ma sunat,politia ma rugat sa merg sa dau o declaratie!
Sunt foarte speriat! E prima abatere si nu vreau sa afle parintii mei pentru ca o sa fie foarte dezamagiti.
Ajutati ma va rog! Maine trebuie sa merg la politie.
Nu as vrea sa mis e faca nici dosar penal sau ceva de genul!
cati ani ai ? si in ce imprejurari s-a intamplat ? pe strada ? in casa ? cum l-ai furat ? din buzunar ? cu forta ? etc fi mai explicit sa te putem ajuta
de la o petrecere. de pe masa :((:(( colegul de la care l-am luat are deplina incredere in mine, mi-a si zis ca nu crede ca eu l-am luat!
imi e atat de rusine! nu am facut asa ceva in viata mea si acuma nu stiu ce ma indemnat sa o fac!
Am 21 de ani! Si imi este foarte frica, intradevar totul ma incrimineaza.. dar am o intrebare se poate ajunge la un comun acord cu partea vatamata, asta ca sa nu se mai inainteze nimic si sa scap cel putin cu rusinea?
Dupa Noul Cod Penal la infractiunea de furt actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a partii vatamate. Aveti posibilitatea totusi ca pana maine sa lasati rusinea la o parte si sa discutati cu partea vatamata si sa aranjati cu el sa-si retraga maine plangerea depusa. In caz contrar nu o sa scapati fara dosar penal si ce o dispune instanta.
Am furat un telefon
badan87
am 18 ani,elev premiant...am furat telefonul mobil al unei colege...o alta colega m-a vazut ca l-am luat...si o alta i-a spus vatamatei ca am mai facut si alta ... (vezi toată discuția)