in cazul in care persoana accidentata nu are zile de spitalizare ci doar ingrijiri medicale asigurarea ii mai plateste ceva.are sens sa le dau si asigurarea avand in vedere faptul ca m-am inteles cu ei la o suma de bani?
Buna ziua.
In data de 20.06.2011 am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni.Ma aflam pe un drum cu 3 benzi pe sens,eu eram pe cea din mijloc,la trecerea de pietoni am oprit am acordat prioritate la un grup,dupa care am pus masina usor in miscare si a mai aparut un pieton pe care l-am lovit.L-am transportat la spital unde i-a fost pusa mana in gips avand fractura la incheitura,in rest nu a suferit alte vatamari.(a atins soseaua dar nu s-a lovit la cap) .Mentionez ca pietonul are 70 de ani. Am incercat sa vorbesc cu el si familia sa,in special cu fiul, ca sa ne intelegem dar nu am ajuns la nici un rezultat.El vrea sa ne intalnim doar in fata politiei inainte sa depuna plangerea.De asemenea mentionez ca eram in timpul serviciului cu masina de servici.
Intrebarile mele sunt:
Ce risc daca nu ajungem la nici o intelegere,o sa imi ramana in cazier ceva,daca da dupa cat timp se prescrie?
Daca va avea loc un proces firma la care lucrez va fi citata(o sa fiu citat ca angajat al firmei sau doar ca cetatean)?