avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate AOctavian

Activitate AOctavian

Răspuns la discuția Mai pot recupera imprumutul?
Buna ziua, multumesc foarte mult pentru informatii....intradevar...am si martor am si o gramada de corespondenta pe Fb din care rezulta amanarea la nesfarsit a returnarii banilor. Din pacate nu cunosc adresa exacta din Anglia....persoana in cauza se tot muta dintr-un apartament in altul. Cunosc in schimb orasul in care isi desfasoara activitatea.
Buna seara. In urma cu un an am imprumutat o cunostiinta care locuieste in Anglia cu suma de 1000 euro. Am fost "asigurat" ca in maxim trei luni de zile voi primi banii inapoi. A trecut deja un an de zile si banii nu mi-au mai fost returnati .....din cauze de "n" motive. Mentionez ca am pastrat factura de la Western Union cu care am facut transferul in Anglia. Mai pot spera in recuperarea banilor sau ii trec la capitolul "Diverse si neprevazute". Cu stima.
Buna ziua,
ma intereseaza urmatoarele aspecte in legatura cu semnarea unui contract tip freelancer:
urmeaza sa semnez un contract de munca in strainatate si ma intereseaza ce taxe si alte cheltuieli ar trebui sa le platesc statului roman avand in vedere ca in functie de aceste aspecte voi hotari care este valoarea salariului dorit.
Va multumesc