chiar si in conditiile in care conducerea firmei nu a asigurat securitatea magazinului (nu este incheiata o polita de asigurare, camerele video nu sunt functionale, de la vitrine lipsesc usi iar cele care sunt nu se pot incuia) iar magazinul comercializeaza obiecte de lux cu valori foarte mari?
administratorul firmei ma acuza de neglijenta si nerespectarea sarcinilor de lucru si datorita acestora ar trebui sa acopar lipsa din gestiune. nu stiu cum sa raspunt acestor acuzatii...?
in fisa postului este mentionat ca sunt raspunzatoare direct si material asupra obiectelor la erorile din vina proprie. angajatorul se poate folosi de aceasta importiva mea in conditiile date?
buna seara! momentan lucrez intr-un magazin cu produse de lux constand in bijuterii cu pietre pretioase(diamante, safire, rubine etc.) iar in urma cu doua zile din magazin au fost furate doua bijuterii in valoare de 12.000 lei. imediat dupa ce a fost sesizata lipsa au fost anuntate organele de politie si firma de paza cu care societatea a incheiat contract si s-a constatat ca nici una din cele doua camere de luat vederi din incinta magazinului nu erau functionabile. angajatorul solicita ca eu sa acopar lipsa din gestiune si as vrea sa stiu daca ma poate obliga sa acopar eu lipsa, prin ce metode si care sunt demersurile pe care ar trebui sa le urmez de-acum inainte.