avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate graur

Activitate graur

Va multumesc, dar am 18 ani de grupa I si conditii speciale, asa ca se reduc 9 ani din varsta. Iar din Legea 263/210 se aplica Anexa pt. militari si politisti.
Eu vroiam sa stiu cum se calculeaza punctajul total (militar + civil) - cuantumul pensiei.
Răspuns la discuția Perioada indemnizatiei de somaj
Va multumesc!
21 iunie 1961
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti care ar fi perioada maxima de somaj, in conditiile in care am 31 ani de munca (16 ca civil si 15 ca politist), in eventualitatea disponibilizarii din politie?
Si daca perioada de somaj se constiutie vechime in MAI (acum sunt politist).
Va multumesc!
Buna ziua!
Nu am alte date, sunt incadrata direct ca personal tehnic.
Buna ziua! Am 50 ani impliniti (1961) si sunt politist. Am o vechime totala de 31 de ani din care 18 ani de grupa I si conditii speciale
Am 16 ani vechime ca civil (din care 3 ani de grupa I) si numarul de puncte rezultate din insumarea punctajelor pentru cei 16 ani este de 20,92015.
Stagiul complet de cotizare este de 32 ani si 2 luni ca civil.
Am 15 ani ca militar si politist (si toti cei 15 ani sunt in grupa I si conditii speciale) si numarul de puncte rezultate din insumarea punctajelor pentru cei 15 ani este de 28,53312.
Stagiul complet de cotizare ca militar este de 23 ani si 8 luni.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum pot calcula punctajul total in conditiile in care as putea iesi la pensie anticipat sau anticipat partial.
Pentru ca o alta conditie de pensionare pentru a putea beneficia de pensie speciala(pt limita de varsta) este sa am vechimea in specialitate de 16 ani si 9 luni si eu nu o am.
Va multumesc anticipat.