avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate Mircelu

Activitate Mircelu

* de la 01 august 2011 sunt somer cu acte in regula.
* in asteptarea unui job corespunzator, as putea sa prestez in baza unui contract
de munca "pe drepturi de autor" fara sa pierd dreptul legal la ajutorul de somaj?
* un posibil angajator mi-a spus ca e legala formula, dar eu nu vreu sa risc sa pierd
ajutorul de somaj pentru o intelegere "part time" despre care nu stiu cat poate sa dureze...
* astept cu incredere raspunsul dvs. si va multumesc cu anticipatie.:sorry:
* daca am cuparat un auto second-hand de la un dealer vanzari auto, Certificatul Fiscal, eliberat de administratia fiscala locala(de arondisment al dealer-ului), in care scrie ca acesta NU FIGUREAZA CU DEBITE RESTANTE si mai scrie ca "figureaza in evidentele fiscale cu REMORCA", trebuie sa faca mentiune si la auto obiectul vanzarii-cumpararii?
* Directia Taxe si Impozite Locale(Sector 1 Buc.) spune ca Certificatul NU este in regula daca nu mentioneaza respectivul auto pe care l-am cumparat si vreau sa-l inmatriculez pe numele meu in timp ce societatea comerciala vanzatoare spune ca in calitate de dealer vanzari auto NU inmatriculeaza toate masinile pe care la revinde si care intra in evidentele contabile prin intocmirea unor documente de tip NIR
* vanzatorul urmeaza sa-mi trimita si copia acestei Note de Intrare pentru a o atasa la Factura fiscala cu care am efectuat cumpararea
* creedeti ca situatia prezentata e conforma cu cerintele legii? Multumesc