avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate lumiangeli

Activitate lumiangeli

Multumesc pentru raspuns atit de prompt!
Mersi foarte mult, foarte simplu si clar. Este clar ca trebuie angajat un avocat.
Buna ziua! Succesiunea dupa parintii sotului meu s-a facut in 2005. Ei au lasat un apartament pe bd 1 Mai, pe care l-au mostenit sotul meu si fratele sau geaman. Sotul meu i-a dat procura fratelui sau pentru a proceda la vinzarea apartamentului in august 2009.
Fratele l-a vindut dupa aceea (sfirsitul lui 2009) si a transmis prin virament bancar (ING) NUMAI o zecime din valoarea vinzarii : aprox. 40.000 RON / 10.000 Euro – nu stim pretul obtinut cu exactitate, deoarece nu am reusit nici acum sa avem o copie dupa actul de vinzare.
Cu restul de bani, fratele si-a cumparat un apartament de 60.000 euro si restul se pare ca i-a cheltuit. In urma cu o luna fratele sotului meu a murit, fiind casatorit, fara copii.
I : ce anume se poate face pentru a recupera cei aproximativ 40.000 euro din vinzarea in 2009 a apartamentului mostenit si aflat pina in 2009 in co-propietatea celor doi frati? Noi am dori sa-i recuperam din vinzarea apartamentului lor cumparat partial din banii nostri, in mod abuziv.
Multumesc anticipat. L. B. , Ec.