avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate studentica

Activitate studentica

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Buna, in plus
[ link extern ]
in cadrul conferintei s-a anuntat despre concursul de la Inm, ca nu se va suprapune cu examenul de la barou , deoarece la barou va fi grila...
hmm, ma bucur ca nu mai am grija a 2 etape, plus ca nu mai memoram ca roboteii, dar sa speram ca reusim sa trecem cu bine,
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Clar:D
Cererea reconvenţională poate fi introdusă şi în cadrul rejudecării fondului după casarea cu trimitere, însă numai dacă hotărârea ce a fost casată s-a pronunţat fără drept de apel. Ufff mai trebuie sa citesc
a si b Art. 119
b si c
:hm:
buna ziua,
am citit ce s-a discutat in legatura cu firma radiata, eu nu inteleg cum domnul este inscris in cartea funciara fara sa fi facut dovada documentatiei de cadastru in original si a actelor de proprietate, nu cred ca este posibil sa fie cum a spus domnul ca un vecin sa-i fi dat numele. MII de scuze sunt anul II de facultate si poate inteleg mai greu. Eu am citit si am aflat ca in momentul in care ai certificatul privind radierea societatii poti sa mergi sa inscrii bunul imobil la curtea funciara si nu mai devreme. Oricum as dori ca cei ce cunoasteti sa postati si ce acte sunt necesare si unde trebuie mers, daca este nevoie de notar sau ce taxe si impozite trebuiesc platite pentru ca un actionar sa-si transfere cat mai repede acest drept de proprietate asupra bunurilor imobile pentru a nu mai pierde mult timp si bunurile sa nu ramana in proprietatea statului. o zi buna