sotia mea a mostenit o casa dupa decesul parintilor ei pe care am renovat-o si urmeaza sa ne mutam in ea.Problema e ca peste tot incerc sa umblu eu {cablu tv,electrica ,canal ,gaze etc.}iar eu nefiind trecut in CF [este singura mostenitoare} intampin greutati in depunerea cererilor si rezolvarea acestor nevoi.Vreausa stiu cum pot fi trecut in CF,sau daca o declaratie notariala m-ar ajuta la rezolvarea problemelor.Care ar fi avantaje sau dezavantaje din partea unuia sau altuia {la cele doua variante} ?.Mentionez ca nu se pune problema unui joc ascuns sau meschin din partea mea.Va multumesc.:
sunt pfa instructor auto si vreau sa stiu daca pot deduce din cheltuieli:tel fix si mobil,intretinere si curent din apartament [ locuinta si sediu pfa ]. cat % ?.valoarea bonurilor fiscale pana la ce suma? ex [spalatorie auto,vulcanizare] sau la magazin pt sume mici. ex.[pt. un bec ,apa distilata ,1L ulei,sau altele].Sau pt orice am nevoie de factura? In oradea am auzit un zvon ca din 2012 se trece iar la impozitarea pe baza normei de venit.[eu sincer as vrea, ca e mult mai simplu]