avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate adi20_1979

Activitate adi20_1979

Acea persoana care sta acum in casa ocupa mai mult de jumatate de casa si asta de 3 ani, si toti cumparatorii care s-au interesat de casa au fost alungati, este normal ca dupa efectuarea succesiunii sa ocupe mai mult decat ii revine si sa alunge cumparatorii?
1.In cazul meu sunt 3 mostenitori legali, mama mea si cei 2 copii ai fratelui ei, mama mea cu o cota de 50% si cei doi co pii fiecare cu o cota de 25%, unul dintre ei care in momentul de fatza locuieste in casa si ocupa mai mult de jumatate din casa, de mai bine de 3 ani a fost foarte impertinent de la inceputul succesiunii, a dorit sa puna toata casa pe numele lui cand inca mai traia bunica fara a lasa fratelui sau si mamei mele nimic, apoi umbla cu un testament care s-a dovedit a fi caduc, el avea toate actele cu privire la bunica si nu vroia sa le inmaneze pentru succesiune. Mama mea impreuna cu fratele sau deci impreuna o cota de 75% doresc sa se vanda casa pt ca apoi sa se poata imparti banii.Cel care locuieste in casa ,a lungat fiecare client care a fost trimis sa vada casa, ce se poate face pt ca, casa sa poata fi vanduta?