avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am si eu 2 probleme legate de succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am si eu 2 probleme legate de succesiuni

1.In cazul meu sunt 3 mostenitori legali, mama mea si cei 2 copii ai fratelui ei, mama mea cu o cota de 50% si cei doi co pii fiecare cu o cota de 25%, unul dintre ei care in momentul de fatza locuieste in casa si ocupa mai mult de jumatate din casa, de mai bine de 3 ani a fost foarte impertinent de la inceputul succesiunii, a dorit sa puna toata casa pe numele lui cand inca mai traia bunica fara a lasa fratelui sau si mamei mele nimic, apoi umbla cu un testament care s-a dovedit a fi caduc, el avea toate actele cu privire la bunica si nu vroia sa le inmaneze pentru succesiune. Mama mea impreuna cu fratele sau deci impreuna o cota de 75% doresc sa se vanda casa pt ca apoi sa se poata imparti banii.Cel care locuieste in casa ,a lungat fiecare client care a fost trimis sa vada casa, ce se poate face pt ca, casa sa poata fi vanduta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2006
adi20_1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: adi20_1979 , utilizator 17:09, 1 Iulie 2006
O actiune de iesire din indiviziune.
Si aici aveti mai multe optiuni: sa vi se atribuie bunul si platiti sulta sau sa primiti sulta cu atribuirea bunului celui care sta in locuinta.
Acea persoana care sta acum in casa ocupa mai mult de jumatate de casa si asta de 3 ani, si toti cumparatorii care s-au interesat de casa au fost alungati, este normal ca dupa efectuarea succesiunii sa ocupe mai mult decat ii revine si sa alunge cumparatorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!in urma mortii bunicii,cei 2 frati ai mamei si mama ... Marius240564 Marius240564 Buna ziua!in urma mortii bunicii,cei 2 frati ai mamei si mama au impartit o casa ,fiecare a luat cate o camera,mama a cumparat de la unul dintre frati partea ... (vezi toată discuția)
Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas ... Sdpc1978 Sdpc1978 Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas mama cu mine și cu un frate. Fratele nu e de acord cu taxa el lucrează în Germania ce pot face ... (vezi toată discuția)