1.In cazul meu sunt 3 mostenitori legali, mama mea si cei 2 copii ai fratelui ei, mama mea cu o cota de 50% si cei doi co pii fiecare cu o cota de 25%, unul dintre ei care in momentul de fatza locuieste in casa si ocupa mai mult de jumatate din casa, de mai bine de 3 ani a fost foarte impertinent de la inceputul succesiunii, a dorit sa puna toata casa pe numele lui cand inca mai traia bunica fara a lasa fratelui sau si mamei mele nimic, apoi umbla cu un testament care s-a dovedit a fi caduc, el avea toate actele cu privire la bunica si nu vroia sa le inmaneze pentru succesiune. Mama mea impreuna cu fratele sau deci impreuna o cota de 75% doresc sa se vanda casa pt ca apoi sa se poata imparti banii.Cel care locuieste in casa ,a lungat fiecare client care a fost trimis sa vada casa, ce se poate face pt ca, casa sa poata fi vanduta?
O actiune de iesire din indiviziune.
Si aici aveti mai multe optiuni: sa vi se atribuie bunul si platiti sulta sau sa primiti sulta cu atribuirea bunului celui care sta in locuinta.
Acea persoana care sta acum in casa ocupa mai mult de jumatate de casa si asta de 3 ani, si toti cumparatorii care s-au interesat de casa au fost alungati, este normal ca dupa efectuarea succesiunii sa ocupe mai mult decat ii revine si sa alunge cumparatorii?
Mostenire
baderca
V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)