avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas ...

Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas mama cu mine și cu un frate. Fratele nu e de acord cu taxa el lucrează în Germania ce pot face ma refer la taxa de succesiune și alta problema fratele împreună cu concubina o lovesc și înjura pe mama ce pot face mama locuiește în casa rămasă după decesul tatălui nostru iar fratele se comporta asa ca el are dreptul la tot și nu e de acord cu taxa aștept raso va mulțumesc aticipat
Cel mai recent răspuns: Sdpc1978 , utilizator 18:46, 17 Aprilie 2021
pana la urma unde sta fratele, in acea casa sau in Germania ?

Mama de ce nu cheama politia cand e lovita si injurata ? Mama poate cere in instanta emiterea unui ordin de restrictie si protectie si ca masura de protectie, evacuarea fratelui si a concubiei din casa.
Mai departe, incepeti procedura notariala ot a dezbate succesiunea, nu stati sa asteptati sa fie fratele de acord. Daca nu e de acord, notarul va da o incheiere cu care veti continua in instanta. Faceti si partajul, mama sau dvs cereti sa vi se atribuie si cota fratelui si sa ii dati sulta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
Taxa de succesiune e o denumire eronata/ populara,de fapt trebuie să dezbateti succesiunea după tata si sa obțineți certificat de moștenitor.Daca fratele nu dorește să rezolve la notar va trebui să vă adresați unui avocat pt a rezolva în instanța..
Fratele lucrează in Germania și când vine la 3 luni acasă o agresează pe mama imp cu concubina mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire, evacuarea unui mostenitor isaura isaura Buna ziua, revin cu problema mea la care nu s-a gasit nici un raspuns: Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Parintii nostri au o ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire succesiunemostenire succesiunemostenire Buna ziua!Am o problema foarte grava si am nevoie de o elucidare rapida.Tatal meu a murit in urma cu 14 ani iar mama traieste .Suntem 3 frati, doua surori si ... (vezi toată discuția)