avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate madalina ghebaur

Activitate madalina ghebaur

trebuie sa-i intrebi de ce nu-ti accepta cererea.
In contracul colectiv de munca trebuie sa fie specificat acest lucru, iar tu trebuie sa faci o cerere prin care iti ceri un salariu compensator. Eu am
Buna ziua.
Acum 2 zile mi s-a comunicat telefonic ca la revenirea la lucru o sa fiu trecuta in somaj. As vrea sa va fac un mic istoric despre locul meu de munca.
M-am angajat in august 2004 ca gestionar la un depozit. Firma m-ai avea in oras si un magazin, dar pt.ca nu mai era profitabil s-a inchis. Fata de la magazin a venit la depozit in martie 2005. Pt. ca nu puteam sa fim gestionare amandoua, iar eu aveam permis de conducere cat.B am fost trecuta ca reprezentant vanzari, dar in continuare faceam receptii, facturi, registrul de casa, foile de parcurs, oferte, incarcam si descarcam marfa si in plus ma mai ocupam si de clientii arondati. La scurt timp a mai fost angajat inca un repezentant de vanzari. Eram acum 3 reprez.vanzari, un gestionar si un director de filiala. Ca urmare a unui proiect care viza cresterea vanzarilor catre consumatorul final a mai fost angajat un reprezentant de vanzari.
In martie 2007 colega gestionara a trebuit sa intre in concediul medical ca urmare a unei starii rele de gravidie. Oricum nu s-a schimbat mai nimic pt. ca eu faceam si inainte treburile legate de gestiune.Singurul lucru care s-a schimbat a fost ca nu mai puteam sa duc marfa la clientii mei, pt.ca trebuia sa stau la depozit. Ceilalti 3 colegi reprezentanti duceau marfa si imi incasau facturile .Eu tineam legatura cu clientii mei telefonic.
Ca urmare a crizei economice in aprilie 2009 am fost anuntati ca se vor face restructurari. La momentul acela eram insarcinata in 4 luni. Mi s-a precizat, ca oricum eu urmeaza sa intru in concediul prenatal in iulie 2009, ca sa nu fie nevoiti sa dea pe cineva afara, sa aranjez eu cu medicul ginecolog sa intriu in concediu medical. Organigrama noua cuprindea un director de filiala , 2 reprezentanti vanzari si un customer service.Colegului reprez.vanzari pt.consumatorul final i s-a propus sa fie customer service, dar nu a fost de acord si a fost trecut in somaj.
Din iunie 2009 am fost trecuta pe postul de customer service si mi s-a modificat si salariul, numai ca in notificarea pe care am primit-o nu era trecuta decat modificarea de salariu si nu si cea de functie. In iulie 2009 am intrat in concediul prenatal, iar colega mea a revenit mai devreme la serviciu ca urmare a plecarii mele. Am uitat sa va spun ca directorul de filiala cu un reprez.vanz. si cu colega gestionara sunt frati.
Acum mi se spune ca eu am fost trecuta pe postul ei si nu ea pe postul meu.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pt. aputea sa am o discutie mai departe cu sefii mei de la depozitul central.
Va multumesc