avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se acorda salariu compensator la nasterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se acorda salariu compensator la nasterea copilului

Buna,
am nascut de 11 luni,dupa nastere am cerut salaru mediu pe unitate pt. nastere, dar mi sa spus ca compania la care lucrez nu acorda asa ceva. Colega mea a nascut acum o luna si a fost informata ca va primi acest salariu. M-am interesat si mi sa spus ca sa schimbat contabila....si le pare rau dar salariu cu pricina nu se acorda retroactiv. Ce pot face sa primesc acest salariu?

Cel mai recent răspuns: Izabella-kol , utilizator 13:01, 1 Iulie 2011
In contracul colectiv de munca trebuie sa fie specificat acest lucru, iar tu trebuie sa faci o cerere prin care iti ceri un salariu compensator. Eu am
Problema este ca acum nu imi accepta cererea....
Ce pot face?
trebuie sa-i intrebi de ce nu-ti accepta cererea.
In prima faza mi-au spus ca nu m-am interesat, dupa ce l-am explicat ca am vorbit cu contabila de la cluj, apoi cu cea de la bucuresti si mi-au spus ca nu se acorda, intre timp s-au schimbat amandoua(contabile).
Acum, colegele prospat nascute au fost informate de la bucuresti ca se acorda suma cu pricina ( fara sa ceara), mie mi sa spus ca a trecut 6 luni si nu se mai acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bonus la nasterea copilului Izabella-kol Izabella-kol Buna, am nascut de 11 luni,dupa nastere am cerut salaru mediu pe comp.pt. nastere, dar mi sa spus ca compania la care lucrez nu acorda asa ceva. Colega mea ... (vezi toată discuția)
Salar mediu pe unitate pentru nastere danielukm8 danielukm8 buna ziua. in ccm la nivel de unitate este stipulat acel salar mediu pentru nastere. am dus adeverinta conform ca sotia nu realizeaza nici un venit insa ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programatori lucifilote lucifilote Buna ziua, In luna iulie am obtinut diploma de licenta de la facultatea de Informatica. In aceeasi luna am adus si adeverinta ce dovedeste acest lucru, dar ... (vezi toată discuția)