avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu bonus la nasterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu bonus la nasterea copilului

Buna,
am nascut de 11 luni,dupa nastere am cerut salaru mediu pe comp.pt. nastere, dar mi sa spus ca compania la care lucrez nu acorda asa ceva. Colega mea a nascut acum o luna si a fost informata ca va primi acest salariu. M-am interesat si mi sa spus ca sa schimbat contabila....si le pare rau dar nu se acorda retroactiv. Ce pot face sa primesc acest salariu?

Alte discuții în legătură

Cum se acorda salariu compensator la nasterea copilului Izabella-kol Izabella-kol Buna, am nascut de 11 luni,dupa nastere am cerut salaru mediu pe unitate pt. nastere, dar mi sa spus ca compania la care lucrez nu acorda asa ceva. ... (vezi toată discuția)
Ajutor de nastere cf ccm 2007-2010 adrianas18 adrianas18 am nascut in martie 2007 si pana in acest moment nu am stiut ca am dreptul sa primesc ca ajutor de nastere un salariu mediu pe unitate, neimpozabil. care ... (vezi toată discuția)
Salariu-bonus la nastere anca_2007 anca_2007 Buna, am aflat de curand de salariul-bonus la care au dreptul noile mamici, conform contractului colectiv de munca. Numai ca: am nascut in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)