avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate rebben

Activitate rebben

Răspuns la discuția Discutie messenger
Eu am fost intotdeauna o fire mai sensibila, am avut probleme de acomodare pana si la gradinita. Nu am avut sprijinul tatalui, am fost aratat cu degetul la scoala cand aveam stari de lipotimie si am trait pana la 14 ani cu diagnosticul de tumora cerebrala, dar pana la urma a fost o eroare a sistemului medical romanesc de super mare precizie. Sunt multi factori ce poate mi-au dereglat piulitele sau poate asa m-am nascut. ---> Asta ca o mica (mare) paranteza, dar care nu fac obiectul ariei.
Ma bucur ca totul e ok si voi evita pe viitor contactul cu persoane straine. Multumesc tuturor pentru interes!

Fix pedofil sunt. :)) Nu ati inteles ce intrebam. Mie imi plac baietii, asa sunt si schimbarea nu prea e posibila, si am putin peste 16 ani. Am avut cont pe un site (nu chiar de matrimoniale) si s-a bagat in seama un baiat care zicea ca are si el 16 ani. Eu niciodata nu divulg informatii despre mine, macar atat timp cat sunt minor si sunt in paza parintilor, incat i-am trimis niste fotografii de pe google si i-am spus ca locuiesc in total alt loc. Eu sunt foarte sperios iar un amic mi-a zis poate in gluma (dar eu am luat de bun) faptul ca se poate ascunde politia sub acea persoana. Faptul ca imi plac baietii nu stiu decat 2 prieteni foarte buni, probabil daca ar fi aflat cei mai apropiati sau parintii as fi fost deja decapitat. Am o reputatie (liceu bun, note maxime) si faptul ca , copilul tau este pe invers, cred ca ar demoraliza orice parinte.
Bineinteles ca am dat ignore tipului si sa zic asa am cam exagerat cu toata situatia.

Pur si simplu aveam nevoie de mesaje care sa ma mai calmeze, eu am si stari de lipotimie si era fix ce-mi trebuia un maaaare lesin in fata monitorului. #-o

In alta ordine de idei, ma cam deranjeaza in ce categorie m-ati clasificat. Daca as face ceva ilegal, chiar credeti ca m-as apuca sa postez pe forumuri, sa existe dovezi impotriva mea?:D Poate mai citeste si altcineva subiectul si ma trezesc cu 3 gorile la usa ca exista dovezi cum ca sunt pedofil. =D> Va faceti pacate degeaba. E un forum, totusi exista "parerea mea". Din nou poate sunt prea sensibil, si oricum vreau sa inchid subiectul.
Ceva vesti. Ieri a intrat baiatul pe messenger si i-am explicat ca nu imi plac baietii si ca a fost probabil o confuzie de id-uri si ca nu ma intereseaza asa ceva. Sa inteleg ca problema e .. rezolvata? :">
Multumesc pentru raspunsuri! Nu a mai intrat pe messenger acest baiat. Eu sunt la fel de ingrijorat. Poate a vazut cineva conversatia si vrea sa mi-o plateasca ca voiam sa ii "nenorocesc" baiatul..
M-am jurat deja ca renunt la sporturi d-astea! In viata mea nu mai vorbesc cu absolut nimeni pe internet, deja mi-am reorganizat listele de prieteni de pe mediile de socializare si m-am rezumat la persoane care le cunosc foarte bine sau cu care am prieteni in comun. Eu ma gandeam doar la IP, care se poate afla in timp ce vorbeste cu cineva pe messenger, asa sa afle unde stau. La chestia asta are acces numai politia sau cineva care cunoaste pe cine trebuie unde trebuie. ..
Ca ar putea fi altcineva sub identitatea lui...acum am vazut alte descrieri ale lui: caut numai minori! :sorry: Sau daca intr-adevar or fi vreun pustulica, sa nu fi vazut maica-sa conversatia. Am destule scenarii.

Probabil voi innebuni! Am inceput sa si plang acum..ma gandesc la tot ce-i mai rau. :((
Multumesc pentru raspunsuri dar .. acest baiat nu a mai intrat pe messenger iar eu nu pot sa adorm. Imi este frica rau. #-o
Da, o mare lectie. Mi-am sters acel cont, am sters persoanele necunoscute din lista. Daca vorbeam cu cineva o faceam din plictiseala, nu m-as intalni nici in ruptul capului cu o persoana .. virtuala. Dar tot stau cu sufletul la gura ca m-as putea trezi cu politia pe capul meu. :((
Voi vorbi diseara cu baiatul asta si ii voi cere webcam sa vad daca intr-adevar cu el vorbesc, dupa care ii spun sa-si gaseasca alta ocupatie.
Am inteles. Eu vreau sa stiu doar daca ma pot trezi cu politia pentru aceasta conversatie. De intamplat, repet, nu m-am vazut cu nimeni si cu atat mai mult sa fac ceva, si nici nu m-as fi intalnit cu straini. Doar sa fie ceva ca sunt minor, ca a sunat ca si cum as fi fost interesat sa ma vad cu el si sa fac ceva.. dar nici vorba!
Multumesc pentru raspunsul prompt! Daca s-ar fi intamplat ceva, ar fi fost de natura penala? Bineinteles, nu s-a intamplat nimic si nici n-o sa se intample. Spunea ca dupa-amiaza imi da webcam si sa-i dau si eu, voi astepta sa vad cine e in spatele monitorului dupa care il voi sterge.