avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate Dragomir Magda

Activitate Dragomir Magda

Discuție ajutor de somaj
Va rog sa-mi spuneti daca este indreptatit sa primeasca indemnizatie de somaj o persoana care a terminat un masterat la zi la o universitate de stat imediat dupa terminarea facultatii (de inginer) la zi si nu a gasit loc de munca.

Va multumesc
Răspuns la discuția foaie de parcurs
Va rog sa ma ajutati : daca in cazul meu in care efectiv fara a se deplasa la client nu-mi pot desfasura activitatea, se poate considera ca ma incadrez in exceptia: "transport de personal la şi de la locul de desfăşurare a activităţii" in vederea deducerii combustibilului?

Va multumesc.
Răspuns la discuția foaie de parcurs
Va multumesc pentru raspuns, dar va rog sa-mi precizati articolul din Codul fiscal care prevede obligativitatea foii de parcurs.


Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara.
Intrebarile mele sunt:
-constituie cheltuiala deductibila valoarea combustibilului calculat pe deplasare pe baza "ordinului de deplasare", pe spatele acestuia existand rubrica "cheltuieli efectuate conform documentelor anexate" ,anexand bonul fiscal eliberat pe numele PFA si numerul masinii in comodat ?
-daca este obligatorie completarea foii de parcurs in cazul meu, daca da va rog sa-mi precizati reglementarea legala care prevede acest lucru.
Va multumesc anticiat pentru raspuns.