avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de somaj

Va rog sa-mi spuneti daca este indreptatit sa primeasca indemnizatie de somaj o persoana care a terminat un masterat la zi la o universitate de stat imediat dupa terminarea facultatii (de inginer) la zi si nu a gasit loc de munca.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:55, 14 Octombrie 2011
1. Poate beneficia de indemnizatie de somaj daca se inregistreaza la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absolvire.
2. Dupa cele 60 de zile va primi timp de 6 luni o indemnizatie lunara de 250 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolventi studii universitare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Va rog sa imi spuneti in ce conditii un absolvent al facultatii de drept promotia 2012 poate intra in somaj. Ca sa fiu mai explicita: daca in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil bebe2014 bebe2014 buna ziua, sunt studenta la master in anul 2, buget la zi, mai am aproximativ 8 luni pana termin aceasta forma de invatatamant.. luna asta am ramas ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)